Veelgestelde Vragen

eBook: Hoelang is de levertijd?

De levertijd van het e-Book is hooguit enkele minuten! Het digitale boek is direct beschikbaar en je kunt direct recepten gaan koken!

eBook: Hoe open ik het e-Book?

Het DASH Dieet e-Book is gemaakt als PDF zodat het op alle iPads, tablets en computers gemakkelijk geopend kan worden, het is niet aan te raden het op een e-reader te openen. We raden aan om een PDF Reader te gebruiken voor het meest optimale resultaat. Deze is gratis verkrijgbaar via de volgende links:

iPad/iPhone: iTunes PDF Reader
Android: Android PDF Reader
Windows: Windows PDF Reader

eBook: Zijn er Verzendkosten?

Nee, er zijn géén verzendkosten. Doordat we een digitaal boek hebben gemaakt besparen we je de verzendkosten en heb je tevens direct toegang (vandaag nog) tot de recepten.
Meer informatie over het DASH Dieet Receptenboek

eBook: Wat moet ik doen als ik het eBook niet ontvangen heb?

Zoals genoemd ontvangt u het boek bijna direct na de bestelling (hooguit enkele minuten). Heeft u het niet ontvangen dan is er wellicht een typefout in het email adres geslopen. Stuurt u dan gelijk een email naar info@dashdieet.nl met uw naam en het juiste email adres.

Hoe kan ik betalen?

U kunt veilig betalen door middel van iDeal (ABN, Rabobank, ING, Triodos, SNS, ASN, Knab, van Lanschot, Regiobank), MisterCash, Paypal en Creditcard (VISA, Mastercard).

Zijn de recepten moeilijk?

De recepten zijn erg gemakkelijk en snel te bereiden! Dit is echt een kookboek waar iedereen mee uit de voeten kan, we gebruiken géén rare ingrediënten en hebben ervoor gezorgd dat je de recepten snel kunt bereiden met producten uit uw eigen supermarkt!

Wat als het niets voor mij is?

Als u het heeft geprobeerd en het toch niets blijkt te vinden dan krijgt u zonder problemen uw geld terug. Daarom hebben we de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo heeft u ruim de tijd om het DASH Dieet en de recepten te proberen. Het fysieke boek dient uiteraard in goede staat retour gestuurd te worden. Stuur een email naar info@dashdieet.nl over het retour proces. Hierover doen we niet moeilijk, we vertrouwen erop dat het u net zo goed bevalt als ons!

Probeer 30 dagen het DASH Dieet Receptenboek