Bestel het DASH Dieet eBook

  • Direct Toegang (ook ’s nachts en in het weekend)
  • Handig op iPad & Tablets (Apple/Android/Windows)
  • Ruim 100 Recepten voor een Lagere Bloeddruk
  • 1e & 2e Fase uitgewerkt
  • 14-dagen eetschema’s
  • Niet-goed-geld-terug garantie voor 30 dagen
  • Géén verzendkosten

Wat zeggen gebruikers over het DASH Dieet:

default image

Ik ben erg blij dat ik het dash dieet heb gevonden en dat er nu ook eindelijk een Nederlands boek is. Het engeelse boek wat ik eerst had is veel te lastig omdat zij met ounce en cups werken. De recepten in dit boek zijn echt heel erg lekker en goed te maken!

Marieke Heerenveen december 9, 2014

default image

Mijn broer had me aangeraden de dash eens te proberen aangezien we beide al een tijd een wate hogere bloeddruk hebben. Dit boek heeft slimme recepten om minder zout te eten wat mijn belangrijkste motivatie was en gelukkig mag wel alles nog steeds een beetje, anders houdt ik het nooit vol.

Geert Maasstricht december 9, 2014

default image

Prima boek, erg veel degelijke gezonde recepten!

Nicolette Nederland december 9, 2014

default image

Het dash dieet bevalt mij en mijn man erg goed, we koken nu bijna dagelijkse de dash recepten en zijn in ieder geval allebei een stukje fitter geworden. We hebben de bloeddruk nog niet opnieuwe gemeten dus hopelijk is dat ook verbetert. Ik zou graag nog meer dash receptenboeken hebben zodat we nog meer varianten kunnen koken. bedankt!

familie Verschuren Enschede december 9, 2014

Het DASH Dieet is niet een echt "dieet" maar echt een voedingsplan. Mijn man heeft momenteel medicijnen tegen hoge bloeddruk, hierdoor is de bloeddruk wel lager maar nog niet goed. Na 2 weken in het DASH Dieet is zijn bloeddruk nu 'normaal'. Het gaat bij dash om goed eten, niet minder, mijn man eet nu eigenlijk wel meer maar is toch 5kilo afgevallen. De recepten zijn ook erg lekker, we zijn heel blij met dash.

Levensgenieter april 28, 2015

default image

Ik raadt dit boek sterk aan voor mensen die willen lezen over gezonde voeding. Ga niet in op rare diëten die oppeens IN zijn. Het DASH Dieet wordt door Amerikaanse gezondheidsinstituut aanbevolen en helpt je echt inzicht krijgen in gezond(er) eten.

Joni van Reek Apeldoorn april 28, 2015

default image

Inmiddels het boek ontvangen was al ruim 2 weken bezig en 2 kilo kwijt! zag het in een dames blad bij het rughuis in Eindhoven . ben benieuwd naar mijn suiker , zat tegen de grens aan ... bloeddruk was al goed! de artsen willen alle 70 +ers aan de cholesterol pillen hebben en dat wil ik niet ! ik ga door met de Dash maaltijden methode het is niet moeilijk !!

Mevrouw M. Eindhoven december 21, 2015